Wednesday, March 25, 2015

Review by Nadira : NKay Bridal

Assalammualaikum...
Banyak entry dira hari ney, heheh!
So entry yang plak dira nk review busana, pelamin & make up time dira kawen tahun lepas.
Request dari pihak andaman yg dira tempah tahun lepas.
So boleh tgk la gambar yg dira upload kat bawah ney.
Dari make up, pelamin, busana pengantin.
Yang ney sebelah lelaki yg uruskan segala tempahan, dira tahu pakai je.
Nanti dira bagi FB andaman ney untuk sape2 yg nk tempah pulak.




 

Make-up tu boleh request nak heavy metal ke, nk light ke, nk mcm opera ke.
Hehe! terpulang kt pengantin la, konfem dia boleh buatkan.
Dira minta xnk tebal2 pon sbb muke dira sensitif, so mcm tu la jadinya.
Pelamin pula belah lelaki yg request mcm tu, so mcm tu la jadinya.
Semuanya terpulang kepada pengantin & dorg boleh tunaikan.
Yang paling penting harga kan??
Ok, dorg sgt2lah mampu milik punye harga.
Tak mahal pon, kalau xpercaya boleh tgk FB yg dira tag ney & tanya sendiri la ye.

Make-up : NKay Bridal
Pelamin : NKay Bridal
Baju Pengantin : NKay Bridal
Photographer : Nas Photographic

Thanx for read --> Like and Comment ya :)

No comments: