Tuesday, February 18, 2014

Testimoni Eksklusif : Nadirah Awg

Assalammualaikum semua! *jerit mcam retis*
hehehe, harap semuanya sihat2 ye
hari ney cik nad nak berkongsi dengan pembaca blog cik nad ney pasal......
jeng! jeng! jeng!
eksklusif buat pembaca2 blog cik nad je taw
cite dia macam ney..........

cik nad tengah consume Enzyline Catalyst, da 2 minggu da.
mule2 mang cik nad macam kurang yakin la dengan keberkesanan Enzy *nama manja Enzyline*
cik nad pon consume la dalam 1 minggu yang lepas
nak dijadikan cerita, Enzyline ney memang SANGAT-SANGAT berkesan
berat badan cik nad dari 56.4 kg turun jadi 54.4 kg taw dalam masa 2 MINGGU!!
tak percaya?? kena percaya sebab cik nad alaminya sendiri.
sangat-sangat berkesan Enzyline dari Catalyst ney.
rupe dia mcm ney


Enzyline ney membakar lemak2 tepu dalam badan kita
kalau konsisten pengambilan Enzyline ney, insyaAllah badan kita susut dengan cepat.
cik nad kena kerja keras lagi ney sebab 3 bulan lagi majlis cik nad.
mestilah nak nampak anggun di majlis sendiri, hahaha! *perasan*

Effect Enzyline ney pon bergantung dengan metabolism badan kita taw
ade org tu cepat, ade org tu lambat.
nak cantik kenalah sabar, xde dalam dunia ney makan supplement bsok tu trus cantik..
mesti buat dalam cara istiqomah(berterusan) barulah boleh cantik luar dalam.
kalau makan Enzyline ney, konfem korg xnak makan da.
dia buat kita hilang selera makan & kenyang je spnjg hari....

berminat nak try?? Boleh, dialu-alukan sgt
cik nad pengedar Catalyst yang berdaftar taw
sape2 yang berminat boleh contact cik nad seperti dibawah....

Nadira Catalyst - 0173463094

neylah cik nad setelah 3 minggu mengambil Enzyline.....

time ney da 1 tahun consume VCO, tpi belum consume Enzyline.
Pipi tu bulat sangat tu, hehe

ney baru seminggu consume Enzyline.
Puas hati dengan result bile timbang

ney da 3 minggu consume, muke da mule ade bentuk da.
kalau tak, bulat je, hehe

Thanx for read --> Like and Comment ya :)

No comments: