Wednesday, February 5, 2014

Set Pregnancy

Kalau Shaklee ade set untuk pregnant, Catalyst pon ade taw....
Haaaa, jgn ingat Catalyst takde k, of course la ade jugak.
Ok, cik nad terangkan ye mcm mane set ini boleh jadi effective dekat badan kita..

***Step 1***

Jom kita tengok graf kat bawah ney kejap


***Step 2***

Cuba fahami melalui graf tu dulu lepas tu baru consume set ney.
InsyaAllah dengan izin Allah, ape yang kita usaha tu ade jalan penyelesaiannya.
Ok, sekarang baru cik nad bagi tahu mcm mane nk consume.

1. 1-30 hari = makan VCO secara berterusan selama 30 hari.
2. 1-15 hari = Dalam masa yang sama, makan Femme Vita 1 jam selepas makan VCO.
3. 15-30 hari = Makan Mexorea 1 jam selepas makan VCO.

  • Mexorea - fungsi dia menstabilkan hormon kita dan membuat period kita teratur.
  • Femme Vita - Menguatkan ovum(telur wanita) semasa ovum dilepaskan dari ovari.
  • VCO - Membersihkan dalaman badan untuk memudahkan ovum dan sperma disenyawakan. 
Belajar sains da kita kt blog cik nad ney, hehe. InsyaAllah, kita boleh mendapat zuriat selagi kita usaha. :) 
Jadikan supplement ini sebagai amalan & rutin harian dalam pemakanan serta kehidupan kita seharian. InsyaAllah badan kita sihat dan susah diserang penyakit. 

Berminat?? Jom PM cik nad...

Nadira Catalyst - 0173463094

Thanx for read --> Like and Comment ya :)

No comments: