Wednesday, February 5, 2014

Mahu Jadi Ahli Catalyst

Ada sesiapa yang berminat nak jadi Ahli Catalyst atau nama scientificnye "Agent", hehe..
Nak? Berminat? Tapi tak tahu macam mana cara dia?
Ok, cik nad terangkan sikit eyh macam mana.

***Step 1***
1. Buat pembelian serendah RM300 untuk semua produk catalyst. Cth:-
a) RM300 = 10 Botol VCO Softgel Capsules
b) RM300 = 6 Kotak Collagen Premium
c) RM300 = 3 Kotak Colla-C + 3 Kotak Collagen Premium

***Step 2***
1. Buat pembayaran dekat cik nad melalui akaun berikut :-


***Step 3***
1. Dah buat pembelian? Sila isi borang dekat laman web Catalyst. Cth:- 


isi introducer name tu nama cik nad la ye..
NURNADIRAH BINTI AG ANAK

yg introducer card no tu xpayah isi, 
just pilih radio button yes je kt bawah tu & tekan button continue.

***Step 4***
1. Da isi borang tu semua, emailkan dekat cik nad salinan borang tu tak kira dalam bentuk PDF ke, Web ke atau korg print screen borang tu & paste dalam Apps "Paint" dan save JPEG.
2. Email cik nad : nadie0509@yahoo.com

Tadaaaaa!! Da jadi ahli catalyst da, senang kan?? 
Korg akan dapat harga ahli seumur hidup, tapi dengan syarat mesti stay dengan cik nad la ye.
Berminat?? Jom PM cik nad sekarang!! :D

Nadira Catalyst - 0173463094

Thanx for read --> Like and Comment ya :)

No comments: