Thursday, January 3, 2013

Perjalanan 2012 :)


assalamualaikum semua!!!! ya allah, paling excited ha.
mang la excited sebab bertemu semula dalam blog da lama bersawang2 ney.
agaknye lelabah pon da beranak pinak da dalam blog ney, hehe.
sempena permulaan tahun baru ney, aku nak ingat balik semua kenangan yg pernah aku lalui selama tahun 2012 tu.
nk post semua mang xla sebab sape nk bace entry panjang2 kan?
prefer lagi tgk gmbar dari bace entry, haha!
ok la, tanpa membuangkan masa lagi mempersembahkan.........
jeng! jeng! jeng!
ALL THE MEMORIES THAT I HAD WITH HIM, FAMILY AND FRIENDS!

mungkin gambar ney ade kt entry sebelum ney kot,
aku pon lupe. hehe!

ney aku pegi kenduri kawen kawan UiTM aku,
da selamat jadi isteri org da dia. Tahniah!

ney aku pegi dinner.
kt mane lagi kalau bukan Johnny's tu ha. :)

ney buat surprise kt abg.
sbb birthday dia around the corner time tu.

happy sgt muke dia dapat kasut.
untung la abg, huhu!

 credit to syafieqa elyana sbb capture our moment together at IKEA.
susah nk dpt gmbar berdua penuh mcm ney. :)

gambar curi dari syafieqa elyana again.

yumm! yumm! IKEA meatballs in the house!

 ney nak pegi jalan2 kt taman rama-rama.
tetibe jew nk pergi sebenarnya. :)

muke abg, ape la. -,-
hehe! love u syg.

muke abg nk poyo jew taw.
kembar bee aku, kuda putih abg. :)  

birthday cake abg.
credit to bisou, atau pronounce dia bijoux.

happy birthday syg! mwahx!
19 December 1988

another surprise for him!
to many surprise I did last year. :)

Happy Anniversary syg! mwahx!

cute isn't it? 
set cover handphone for me and him.

 hasil dari IKEA and TS. :)

heading to kenduri with him.
banyak gler kenduri kawen aku pergi. ambil berkat kate org. :D

credit to primavera!
sgt2 comfortable with this sandle. nk beli yg lain plak.

dialah teman sedih, gembira, gaduh, susah dan senang.
dialah muhamad shaiful bin omar. love u syg!

wow! kenduri lagi? haha!
banyak gler kenduri kot, huhu.

ok, ney paling aku appreciate sgt2 sebab aku dapat present CINCIN!
cantik sgt syg, terima kasih for this present abg.

:'( syg, sabar taw dengan ape yg happen.
ayg sentiasa ade disisi abg. ade hikmah dgn semua yg berlaku ney. mwahx!
tarikh abg kne same time aku accident dulu.
aku=26/2/2012 abg=26/12/12. JODOH! :'(

outing with my family. love them!

dinner with him kt secret recipe. :)
day before new year. love u syg!

ok, ney aku yg terbaru.
di tahun yg baru, hehe! montel kn? -,- macam mane nk kurus ney, adoiyai.

ok, tu la perjalanan aku sebelum melangkah kew tahun 2013 ney.
semoga tahun baru ney memberi 1001 makna yg baru dalam hidup aku.
oh, sebelum aku lupa ade somthing yg happy sgt aku nk kongsi ngan semua.
my parents already accept him!!!!!!! 
ya Allah, terima kasih ya Allah. :')
ibu akhirnya terima dia seadanya.
time abg accident tu ibu dtg kt tempat kejadian n risau dia tgk abg.
uwaaaaaa, nangis gembira aku.
aminnnnnn, semua yg aku sabar sebelum ney da terbalas.
moga-moga hati mereka terus terbuka untuk menerima dia dalam hidup aku ney.
AMINNNNNNNN..... :')

Lovely,
LBS

p/s: Ya Allah, aku bersyukur kepadamu Ya Allah. Aku terima semua yg kau uji kepadaku. :')


Thanx for read --> Like and Comment ya :)

No comments: